Assessment Groningen

Je werknemer in zicht.
Liever online werken? Assessments bieden we nu ook online aan.

Jouw personeel maakt het onderscheid voor je organisatie. Daarom is het zo belangrijk dat zij zich prettig voelen in hun baan en voldoende worden uitgedaagd om hun kwaliteiten te benutten. Een zorgvuldige selectie van werknemers, oog voor hun ontwikkeling en voor duurzame inzetbaarheid, zijn hiervoor belangrijke grondleggers.

Als ervaren assessmentbureau in Groningen helpen we je inzicht te verwerven in de persoonlijkheid, capaciteiten, drijfveren, interesses en vaardigheden van jouw werknemer. Hiermee kan op betrouwbare wijze uitspraak worden gedaan over de geschiktheid van een kandidaat voor een functie, over het ontwikkelpotentieel van je werknemer of over een passende volgende loopbaanstap.

Haal het beste uit je organisatie en mensen:

iris haaksma portret v2 500x500

Op zoek naar een assessment in Groningen?

Neem contact op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Assessment in Groningen.

Ieder assessment is maatwerk, afhankelijk van de vraagstelling. Je kunt bij mij terecht voor de volgende vormen:

iris haaksma icon selectieassessment

Selectieassessment

Helder en concreet geschiktheidsadvies.
iris haaksma icon ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Zicht op talent.
iris haaksma icon loopbaanassessment

Loopbaanassessment

Effectief nieuw loopbaanperspectief bepalen.
Werkwijze

Dit kun je verwachten.

Een assessment bij Iris Haaksma kenmerkt zich door transparantie en dialoog. Tijdens het onderzoek krijgt de deelnemer direct feedback op alle onderdelen. Er is ruim tijd om te reflecteren en we komen samen tot conclusies. Deze aanpak zet aan tot actieve deelname en vormt een eerste aanzet voor verdere ontwikkeling. Het resultaat van het assessment is een heldere rapportage met duidelijke, concrete adviezen.

iris haaksma werkwijze icon intake500

1. Intake

Een zorgvuldige intake vormt altijd de start van een assessment. In dit gesprek komen de aanleiding voor het assessment, de functie waar het om draait en de setting aan bod. Ook bespreken we eventuele bijzonderheden ten aanzien van functie en/of kandidaat en specifieke wensen ten aanzien van het assessment. Naar aanleiding van deze intake stel ik het assessmentprogramma samen.

iris haaksma werkwijze icon dag500

2. Assessmentdag

Middels praktijksimulaties, vragenlijsten, tests en verdiepende gesprekken verwerven we in een dag inzicht in de persoonlijkheid, vaardigheden, drijfveren en capaciteiten van de deelnemer. Een assessment bestaat uit een diepte-interview, twee rollenspellen, diverse vragenlijsten en een capaciteitentest. Het exacte programma wordt echter altijd afgestemd op de vraag en het type assessment.

iris haaksma werkwijze icon feedback500

3. Verslag en reflectie

Binnen 5 werkdagen ontvangt de kandidaat een helder assessmentverslag met een duidelijk en toepasbaar advies. In een reflecterend nagesprek wordt dit verslag met de kandidaat besproken. Na toestemming van hem of haar wordt het verslag vervolgens ook met de opdrachtgever gedeeld en nabesproken.

Meer weten over assessments in Groningen?

Reviews en ervaringen

Trots op deze mooie samenwerkingen.

Lees de verhalen van een aantal van mijn klanten en deelnemers.

Op een moment dat ik het zelf niet meer goed wist...

Ik kan een ieder die op werkgebied meer helderheid van zaken wil, van harte de diensten van Iris Haaksma aanbevelen!
Judit
Loopbaanassessment

Uitstekend begeleid met concrete doelen. In één woord perfect.

Toch even spannend wanneer je de maat wordt gemeten tijdens een assessment. Iris heeft mij hierin op alle fronten goed meegenomen en kwam eind van de dag met een helder verhaal en goed advies.
Piet-Hein
Ontwikkelassessment

Ik ben meer over mijzelf te weten gekomen.

Iris Haaksma heeft mij enorm geholpen met het loopbaanassessment dat ik bij haar heb gevolgd. Niet alleen zijn er concrete voorstellen uit gekomen van vacatures die goed bij mij passen, maar ook ben ik meer over mezelf te weten gekomen. Zo weet ik wat mijn valkuilen zijn, maar ook waar juist mijn sterke kanten liggen. Met deze informatie in de hand ben ik met frisse moed aan de slag gegaan om een passende baan te vinden.
André
Loopbaanassessment
Over mij

Het assessmentbureau in Groningen met oog voor kwaliteit én jou.

Elk assessment bij Iris Haaksma kenmerkt zich door transparantie en dialoog. De deelnemer wordt gekend in alle onderzoeksresultaten, we reflecteren samen op uitkomsten en komen samen tot conclusies. Deze aanpak verlangt betrokkenheid en vormt een eerste aanzet voor verdere ontwikkeling en beweging.

Het resultaat van een assessment moet praktisch toepasbaar zijn. Dat betekent in mijn optiek maatwerk, toegesneden op de onderliggende vraag. Een uitgebreide intake met aandacht voor jouw vraag is daarom altijd het startpunt van een assessment. Binnen vijf werkdagen na het assessment ontvangt de deelnemer een helder en toepasbaar rapport.

Ik ben aangesloten bij en werk volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een kwalitatief assessment in Groningen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven