Assessments

Je werknemer in zicht.

Jouw personeel maakt de organisatie. Daarom is het zo belangrijk dat zij zich prettig voelen op het werk en voldoende worden uitgedaagd om hun kwaliteiten te benutten. Een zorgvuldige selectie van werknemers, oog voor hun verdere ontwikkeling en voor duurzame inzetbaarheid, zijn hiervoor belangrijke grondleggers.

Assessments helpen je daarbij. Ze zijn bij uitstek geschikt om snel en betrouwbaar inzicht te verwerven in de persoonlijkheid, capaciteiten, drijfveren, interesses en vaardigheden van de werknemer. Hiermee kan op betrouwbare wijze uitspraak worden gedaan over de geschiktheid van een kandidaat voor een functie, over het ontwikkelpotentieel van je werknemer of over een passende volgende loopbaanstap.

Haal het beste uit je organisatie en mensen:

Assessments.

Ieder assessment is maatwerk, afhankelijk van de vraagstelling. Je kunt bij mij terecht voor de volgende vormen:

iris haaksma icon selectieassessment

Selectieassessment

Helder en concreet geschiktheidsadvies.
iris haaksma icon ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Zicht op talent.
iris haaksma icon loopbaanassessment

Loopbaanassessment

Effectief nieuw loopbaanperspectief bepalen.
Over mij

Een assessmentbureau met oog voor kwaliteit én jou. Fijn toch?

Elk assessment bij Iris Haaksma kenmerkt zich door transparantie en dialoog. Gedurende het onderzoek neem ik de deelnemer mee in de resultaten van alle onderdelen. We reflecteren op uitkomsten en komen samen tot conclusies. Deze aanpak verlangt betrokkenheid en vormt een eerste aanzet voor verdere ontwikkeling en beweging.

Het resultaat van een assessment moet praktisch toepasbaar zijn. Dat betekent in mijn optiek maatwerk, toegesneden op de onderliggende vraag. Een uitgebreide intake met aandacht voor jouw vraag is daarom altijd het startpunt van een assessment. Binnen vijf werkdagen na het assessment ontvangt de deelnemer een helder en toepasbaar rapport.

Ik ben aangesloten bij en werk volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat je van mij een zorgvuldige en integere aanpak kunt verwachten. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als assessmentpsycholoog en werk met betrouwbare instrumenten en ervaren rollenspelers. Ook wordt het rapport pas na nadrukkelijke toestemming van de deelnemer naar de opdrachtgever verstuurd.

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een kwalitatief assessmentbureau? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven