Ervaringen

Dit zeggen anderen over mijn begeleiding.

Iris neemt alle tijd en is oprecht geïnteresseerd.

Begin 2019 heb ik contact opgenomen met Iris om meer inzicht te krijgen in welke volgende stap goed in mijn loopbaan zou passen.
Wat mij in het kennismakingsgesprek al direct positief opviel, is dat Iris alle tijd neemt en oprecht geïnteresseerd is. Ze geeft ruimte om tot een persoonlijk plan te komen en geeft helder aan wat ze voor je kan betekenen.

In mijn geval hebben we samen besloten een loopbaanassessment en coaching in te zetten, met als resultaat een nieuwe functie en meer inzicht in mijn persoonlijkheid, wat ik kan, wat ik graag wil en wat ik echt belangrijk vind. Iris geeft je het nodige vertrouwen en zetje in de goede richting. Ze is daarbij integer, werkt heel professioneel en geeft op een enthousiaste manier concrete en praktische adviezen.

Mocht je nog denken of twijfelen over een kennismaking, ik kan Iris van harte aanbevelen! Aarzel vooral niet om contact op te nemen. Dankjewel Iris voor mijn traject en alle nuttige én plezierige gesprekken!

Wendy
Loopbaanassessment & coaching

Op een moment dat ik het zelf niet meer goed wist...

Op een moment dat ik zelf niet meer goed wist wat voor mij de beste vervolgstap op werkgebied was, ben ik op de website van Iris Haaksma gestuit. Het concept van een loopbaanassessment op één dag sprak mij aan, omdat ik graag in vrij korte tijd een flinke stap voorwaarts wilde zetten. Al bij de eerste kennismaking viel het me op dat Iris een prettige gesprekspartner is, die erg goed luistert naar je verhaal en daar ook een heldere analyse van kan geven.

Mede door Iris haar professionele, maar ook vriendelijke en gemoedelijke manier van zijn, besloot ik korte tijd later bij haar een loopbaanassessment te ondergaan. Het was een intensieve dag die mij, vooral vanwege het veelzijdige karakter van de diverse onderdelen, veel opgeleverd heeft. Deels een stuk bevestiging van wat ik eigenlijk wel wist, maar waarover ik was gaan twijfelen, en deels nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon. Het rapport wat ik na afloop van het assessment ontving, was een goede afspiegeling van de zaken die tijdens de dag aan bod waren gekomen. Ik kan een ieder die op werkgebied meer helderheid van zaken wil, van harte de diensten van Iris Haaksma aanbevelen!

Judit
Loopbaanassessment

Uitstekend begeleid met concrete doelen. In één woord perfect.

Het is toch altijd weer even spannend wanneer je de maat wordt gemeten tijdens een ontwikkelassessment. Testen, interviews en rollenspellen moeten een goed beeld geven van wat voor persoon je bent. Iris heeft mij hierin op alle fronten goed meegenomen en kwam eind van de dag met een helder en reëel verhaal. Daarnaast met een goed advies waarin ik mij kon ontwikkelen. Al met al een intensieve dag, uitstekend begeleid met concrete doelen. In een woord perfect.

Piet-Hein
Ontwikkelassessment

Ik ben meer over mijzelf te weten gekomen.

Iris Haaksma heeft mij enorm geholpen met het loopbaanassessment dat ik bij haar heb gevolgd. Niet alleen zijn er concrete voorstellen uit gekomen van vacatures die goed bij mij passen, maar ook ben ik meer over mezelf te weten gekomen. Zo weet ik wat mijn valkuilen zijn, maar ook waar juist mijn sterke kanten liggen. Met deze informatie in de hand ben ik met frisse moed aan de slag gegaan om een passende baan te vinden.

André
Loopbaanassessment

Een zeer treffende en inzichtelijke analyse van mijn vaardigheden, competenties en potentie.

In het kader van een ontwikkeltraject op mijn werk heb ik met Iris Haaksma een Development Center gedaan. Het resultaat is een zeer treffende en inzichtelijke analyse van mijn vaardigheden, competenties en potentie. Ik heb in mijn carrière veel verschillende dingen gedaan, en er zijn nog veel meer dingen die ik boeiend vind. Iris maakt met een Development Center inzichtelijk hoe dat komt: wat motiveert me in mijn werk en wat maakt dat ik ergens goed in ben. Ook komt aan bod waar mijn beperkingen liggen, en hoe ik daarmee verder kom. Door het Development Center ben ik beter in staat om te sturen en keuzes te maken in mijn werkzaamheden en weet ik hoe ik me verder kan ontwikkelen.

Anoniem
Development Center

Met Iris Haaksma heb ik gekeken waar het in het verleden misging en wat je kan doen om te zorgen dat je kwaliteiten goed zichtbaar zijn.

Naar een assessment kijkt niemand die solliciteert uit. Voor mij gold dat nog sterker. Twee keer was een overstap bijna rond maar leidde een assessment tot een afwijzing. Ik was bijna zover dat ik een assessment zou weigeren. Dan die baan maar niet. Onlangs was er een leuke baan maar wel met assessment. Ik besloot me voor te bereiden. Iris Haaksma heeft mij goed geholpen. Met haar heb ik gekeken waar het in het verleden misging. Maar vooral ook naar de opzet van het assessment en wat je kan doen om te zorgen dat je kwaliteiten goed zichtbaar zijn. Een assessment zal nooit mijn lieveling worden. Maar het algehele beeld dat uit mijn assessment naar voren kwam was nu wel herkenbaar, dankzij de voorbereiding.

Anoniem
Assessmentvoorbereiding

Nieuwsgierig geworden?

Ben je na het lezen van recensies over mij nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven