Locaties

Altijd een locatie bij jou in de buurt.

Voor mijn dienstverlening maak ik gebruik van flexibele kantoorruimtes in Groningen, Leeuwarden en Zwolle.

​Deze locaties zijn comfortabel en geluidsarm, waardoor de deelnemer zich snel op zijn gemak zal voelen en optimaal kan presteren. Op een assessmentdag worden koffie/thee en lunch uiteraard geheel verzorgd.

Locatie

Groningen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Locatie

Leeuwarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Locatie

Zwolle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Liever een andere locatie?

Omdat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie, kunnen we ook ergens anders afspreken. Wellicht weet jij zelf een mooie locatie bij jou in de buurt.

Ook behoort een assessment of onderzoek via video tot de mogelijkheden. Daarmee heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan met goede resultaten. Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.

iris haaksma assessmentbureau werkgebied locaties map

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een kwalitatief assessment of loopbaanadvies? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar top

In deze periode, waarin we worden verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven en elkaar minder vaak live kunnen zien, gaan assessments en loopbaanonderzoeken bij Iris Haaksma online door. Hoe we dat doen?

In een digitaal assessment of onderzoek ontmoeten we elkaar in een beveiligde online omgeving. Hier vinden interview, rollenspellen, tests en vragenlijsten plaats in een volwaardige sessie. De onderdelen verschillen niet van een live-assessment en je kunt je net zo voorbereiden zoals je normaal zou doen. De ervaring die we met deze aanpak hebben opgedaan is goed; lees er hier meer over in mijn blog.

De voordelen van een online aanpak:

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Natuurlijk is het gezelliger om elkaar live te treffen. Laten we hopen dat dat snel weer kan. Maar voor nu tref ik je graag online!