Loopbaanadvies

Haal het beste uit jezelf.

Je werk maakt een groot deel uit van je leven. En of je nu leeft om te werken of werkt om te leven; het is belangrijk dat je je goed voelt op je werk. De ideale werkplek sluit aan bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ambities. Je kunt er je ei in kwijt en je wordt er gestimuleerd om jouw kwaliteiten tot bloei te laten komen. De ideale werkplek geeft jou energie.

Soms zit je echter op een werkplek die juist veel energie kost. Het werk sluit niet (meer) aan bij jouw drijfveren, je hebt het gevoel dat je meer kunt of je voelt je juist overvraagd. Het kan dan prettig zijn om wat hulp te krijgen om koers te bepalen en vervolgstappen te nemen. Bijvoorbeeld in de vorm van loopbaanadvies, inzicht in je ontwikkelpotentieel of hulp bij het voorbereiden van je assessment.

Haal het beste uit je organisatie en mensen:

Loopbaanadvies.

Ik bied loopbaanadvies aan in verschillende vormen. Wat je ook kiest; we passen de aanpak aan jouw wensen aan:

iris haaksma icon loopbaancoaching

Loopbaanonderzoek

In 1 dag inzicht in een passende loopbaanstap.
iris haaksma icon development center

Development Center

Inzicht in jouw talent en ontwikkelpotentieel.
iris haaksma icon assessmentvoorbereiding

Assessmentvoorbereiding

Haal het beste uit je assessment.
Over mijn werkwijze

Loopbaanadvies met aandacht voor jou.

Jouw vraag is mijn uitgangspunt. Tijdens een vrijblijvende intake besteden we daar aandacht aan. We onderzoeken dan ook of er een klik is tussen jou en mij. Die klik is een van de belangrijkste factoren voor succesvolle begeleiding. Pas als we daar tevreden over zijn, gaan we met elkaar verder.

Bij loopbaanadvies maak ik gebruik van vragenlijsten, opdrachten en rollenspellen. Uiteraard afhankelijk van jouw vraag en wensen. Er is veel ruimte voor reflectie en dialoog en we onderzoeken samen wat jij nodig hebt om stappen te kunnen zetten. Een open, prettige en veilige sfeer is daarvoor belangrijk; jij moet je kunnen laten zien zoals je bent. Daar ligt mijn kracht.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring op het gebied van mens en werk. Als gesprekspartner ben ik aandachtig, ondersteunend en opmerkzaam. Samen komen we tot praktische en heldere resultaten waar jij mee verder kunt.

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar loopbaanadvies? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven