Assessmentvoorbereiding

Haal het beste uit je assessment.

Ben je uitgenodigd voor je eerste assessment en wil je weten wat je te wachten staat? Of ga je juist voor de zoveelste keer en loop je steeds tegen dezelfde zaken aan? Misschien merk je dat spanning voor het assessment je in de weg zit of wil je het simpelweg vooraf eens meegemaakt hebben. Een goede voorbereiding moet er niet toe leiden dat je je op de assessmentdag anders voordoet dan je bent. Wel dat je jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren zoals je bent.

Wat assessmentvoorbereiding je oplevert:

iris haaksma portret v2 500x500

Meer weten over assessmentvoorbereiding?

Neem contact op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Voorbereiding waar je iets aan hebt

Over Assessmentvoorbereiding.

Wanneer je je voorbereidt op je assessment, kom je goed beslagen ten ijs. Dat betekent niet automatisch een positief advies maar wel dat je weet hoe jij jouw kwaliteiten goed naar voren kunt brengen op de assessmentdag. De voorbereiding op je assessment passen we aan jouw wensen aan. Misschien wil je een compleet assessment eens meemaken of focus je je liever op 1 onderdeel. In een persoonlijke intake bepalen we hoe jouw ideale voorbereiding eruitziet.

Kun je een assessment wel voorbereiden?

Jazeker! Door je goed te laten informeren over de verschillende assessmentonderdelen, ga je rustiger en bewuster je assessment in. Je weet wat je kunt verwachten en hoe jij jouw kwaliteiten goed kunt laten zien. Ook kun je leren hoe je spanning het hoofd kunt bieden en hoe je kunt voorkomen dat deze spanning je tijdens het assessment te veel parten speelt.

Waarom mensen graag met mij werken:

Ook je assessment voorbereiden? Plan een vrijblijvend gesprek in.

Tarieven

Een waardevolle investering.

De investering in een assessmentvoorbereiding loopt uiteen en hangt af van jouw wensen. Je kunt denken aan een tijdsinvestering van een halve tot een hele dag en indien nodig betrekken we een acteur. Grofweg kun je denken aan een bedrag tussen de € 700,- en € 1400,- excl. BTW.

Daarvoor krijg je een gedegen voorbereiding die aansluit bij wat jij nodig hebt. Een positief advies kan ik je helaas niet garanderen. Wel dat je rustig en goed geïnformeerd op je assessment verschijnt. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk met betrouwbare en getoetste instrumenten en werk samen met ervaren en kundige acteurs. Ook ben ik aangesloten bij en werk volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Reviews en ervaringen

Trots op deze mooie samenwerkingen.

Lees de verhalen van een aantal van mijn klanten en deelnemers.

Met Iris Haaksma heb ik gekeken waar het in het verleden misging en wat je kan doen om te zorgen dat je kwaliteiten goed zichtbaar zijn.

Naar een assessment kijkt niemand die solliciteert uit. Voor mij gold dat nog sterker. Twee keer was een overstap bijna rond maar leidde een assessment tot een afwijzing. Ik was bijna zover dat ik een assessment zou weigeren. Dan die baan maar niet. Onlangs was er een leuke baan maar wel met assessment. Ik besloot me voor te bereiden. Iris Haaksma heeft mij goed geholpen. Met haar heb ik gekeken waar het in het verleden misging. Maar vooral ook naar de opzet van het assessment en wat je kan doen om te zorgen dat je kwaliteiten goed zichtbaar zijn. Een assessment zal nooit mijn lieveling worden. Maar het algehele beeld dat uit mijn assessment naar voren kwam was nu wel herkenbaar, dankzij de voorbereiding.
Anoniem
Assessmentvoorbereiding
Over mij

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak met oprechte aandacht.

Als assessmentpsycholoog wil ik graag weten waar mensen blij van worden in hun werk; waar ze energie van krijgen en wat hen gemakkelijk afgaat. Maar ook wat ze energie kost en waar ze extra moeite voor moeten doen. Om deze informatie boven tafel te krijgen, is het belangrijk dat assessmentdeelnemers zichzelf kunnen zijn en dat ze zich, zover dat kan, op hun gemak voelen. Een goede voorbereiding, maar ook een prettige, persoonlijke bejegening helpen daarbij.

Bij mij ben je echt in zicht. Ik luister, geef aandacht en houd een spiegel voor. Dat doe ik vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid. De zoektocht naar inzicht gaan we samen aan. Geen black box of eenrichtingsverkeer, maar transparantie en dialoog. Het resultaat is praktisch en helder; adviezen waar je mee verder kunt!

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een passende en persoonlijke voorbereiding op jouw assessment? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven