Development center

Herken je talent.

Zelfinzicht staat aan de wieg van ontwikkeling. Wanneer je weet wat je kracht is en wat je valkuilen zijn, weet je ook wat er bij je past, waar je aan kunt werken en hoe. Soms heb je extra behoefte aan inzicht, bijvoorbeeld wanneer je wilt weten of een specifieke carrièrestap bij je past en wat je daar nog voor moet ontwikkelen. Of wanneer je merkt dat je in je werk ergens tegenaan loopt maar er niet de vinger op kunt leggen.

Een onderzoek dat jou precies dit inzicht biedt, kan dan een uitkomst zijn. Waardevol wanneer je op een kruispunt staat in je carrière, je graag verder wilt ontwikkelen of wanneer je simpelweg behoefte hebt aan feedback of meer zelfkennis.

Wat een Development Center je oplevert:

iris haaksma portret v2 500x500

Meer weten over Development Center?

Neem contact op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Helder & concreet ontwikkeladvies

Over Development Center.

Middels vragenlijsten, verdiepende gesprekken, tests en praktijksimulaties verwerven we inzicht in je persoonlijkheid, vaardigheden, drijfveren en capaciteiten. Je ontvangt op eerlijke en constructieve wijze feedback en krijgt in rollenspellen de mogelijkheid om te oefenen met nieuw gedrag.

Het Development Center is coachend en ontwikkelgericht. In een veilige setting reflecteren we op de uitkomsten en leer jij jezelf beter kennen. Het programma voor dit assessment stellen we vooraf in overleg samen en spitsen we toe op jouw vraag.

Waarom mensen graag met mij werken:

Is een Development Center iets voor jou? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Werkwijze

Dit kun je verwachten.

Een Development Center bij Iris Haaksma kenmerkt zich door transparantie en dialoog. Gedurende het onderzoek neem ik je mee in de resultaten van alle onderdelen. Er is ruim tijd om op de resultaten te reflecteren en we komen samen tot conclusies. Deze aanpak zet aan tot actieve deelname en vormt een eerste aanzet voor verdere ontwikkeling. Het resultaat van het Development Center is een heldere rapportage met duidelijke adviezen.

iris haaksma werkwijze icon intake500

1. Intake

Een zorgvuldige intake vormt altijd de start van een Development Center. In deze intake bespreken we jouw vraag en behoefte. Voor jouw development Center stellen we samen het programma samen.

iris haaksma werkwijze icon dag500

2. Assessmentdag

Middels verdiepende gesprekken, praktijksimulaties, vragenlijsten en tests verwerven we in een dag inzicht in jouw persoonlijkheid, vaardigheden, drijfveren en/of capaciteiten. Een development Center kan bestaan uit een diepte-interview, rollenspellen, diverse vragenlijsten en een capaciteitentest. We onderzoeken vooraf samen welke onderdelen het beste aansluiten bij jouw vraag.

iris haaksma werkwijze icon feedback500

3. Verslag en reflectie

Binnen 5 werkdagen na het Development Center ontvang je een helder verslag met duidelijke en toepasbare (ontwikkel)adviezen. Dit verslag bespreken we telefonisch na in een reflecterend gesprek waarin we ook vooruitkijken naar de toekomst.

Tarieven

Een waardevolle investering.

De investering in een Development Center bedraagt minimaal € 1.700,- excl. BTW en is afhankelijk van jouw vraag en wensen.

Daarvoor krijg je een gedegen onderzoek van een volledige dag en een toepasbaar, concreet verslag met heldere adviezen. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk met betrouwbare en getoetste instrumenten en werk samen met ervaren en kundige acteurs. Ook ben ik aangesloten bij en werk volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Vraag & Antwoord

Een Development Center is een flinke investering in jezelf. Niet iedereen heeft het geld daarvoor zomaar op de plank liggen. Wel is het zo dat veel werkgevers vaak ook het nut inzien van een dergelijk onderzoek. In het kader van duurzame inzetbaarheid hebben sommige werkgevers budget te vergeven, waar jij wellicht gebruik van kunt maken om jouw Development Center (deels) te bekostigen. Ik adviseer je daarom, indien mogelijk, in gesprek te gaan met je werkgever om de mogelijkheden te bespreken.

In ben van mening dat aandacht en tijd onmisbaar zijn voor een goed advies. Ik zie daarom 1 deelnemer per dag en neem tijdens die dag ruim tijd om samen met jou op de uitkomsten te reflecteren. Dit laat onverlet dat we het programma kunnen aanpassen als jouw vraag dat toelaat. Uiteraard wordt de prijs daarop aangepast. Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen!

Reviews en ervaringen

Trots op deze mooie samenwerkingen.

Lees de verhalen van een aantal van mijn klanten en deelnemers.

Een zeer treffende en inzichtelijke analyse van mijn vaardigheden, competenties en potentie.

In het kader van een ontwikkeltraject op mijn werk heb ik met Iris Haaksma een Development Center gedaan. Het resultaat is een zeer treffende en inzichtelijke analyse van mijn vaardigheden, competenties en potentie.
Anoniem
Development Center
Over mij

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak met oprechte aandacht.

Tijdens de onderzoeken die ik begeleid, ga ik graag op zoek wie jij bent, wat je kan en wat jou drijft. Ik wil weten waar mensen blij van worden in hun werk; waar ze energie van krijgen en wat hen gemakkelijk afgaat. Maar ook wat ze energie kost en waar ze extra moeite voor moeten doen. Door deze aspecten samen te onderzoeken, komen we tot inzichten die mij helpen om concrete adviezen te formuleren. Bijvoorbeeld ten aanzien van jouw ontwikkelpad of de vervolgstappen die bij jou passen.

Bij mij ben je echt in zicht. Ik luister, geef aandacht en houd een spiegel voor. Dat doe ik vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid. De zoektocht naar inzicht gaan we samen aan. Geen black box of eenrichtingsverkeer maar transparantie en dialoog. Het resultaat is praktisch en helder; adviezen waar je mee verder kunt!

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief Development Center? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven