Over mij

Samen tot inzicht.

Ik wil graag weten waar mensen blij van worden in hun werk; waar ze energie van krijgen en wat ze gemakkelijk afgaat. Maar ook wat ze energie kost en waar ze extra moeite voor moeten doen. Door deze aspecten samen met een coachee of assessmentkandidaat te onderzoeken, komen we tot inzichten die helpen om tot passende vervolgstappen te komen. Bijvoorbeeld op het gebied van ontwikkeling of loopbaankeuzes.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van mens en werk. Mijn ervaring als loopbaanadviseur en assessmentpsycholoog heb ik opgedaan bij een aantal gerenommeerde bureaus. Daar werkte ik voor particulieren en voor werkgevers uit zowel de profit als de non-profit sector. Als zelfstandig ondernemer koester ik nog steeds deze diversiteit en werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Psycholoog NIP®

Mijn visie

Samen tot inzicht.

Ontwikkeling die beklijft begint met zelfinzicht. Jezelf echt kennen; weten waar je kracht ligt en wat je valkuilen zijn. Die kennis vormt de basis om in beweging te komen; om optimaal gebruik te maken van je kracht en je verder te ontplooien in het verlengde van je kwaliteiten en aanleg.

Bij mij ben je echt in zicht. Ik luister, geef aandacht en houd een spiegel voor. Dat doe ik vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid. De zoektocht naar inzicht gaan we samen aan. Geen black box of eenrichtingsverkeer maar transparantie en dialoog. Het resultaat is praktisch en helder; we komen tot concrete vervolgstappen en duidelijke adviezen.

Waarom mensen graag met mij werken:

Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies.

Samenwerkingen

Wie nog meer?

Wanneer je bij Iris Haaksma een assessment of onderzoek gaat doen kun je, naast mij, de volgende mensen tegenkomen:

Lucienne Scholten

Trainingsacteur en gesprekscoach

Lucienne is trainingsacteur en gesprekscoach. Zij werkt voor verschillende partijen als assessmentacteur maar biedt zelf ook coaching aan op het gebied van gespreksvaardigheden (www.luciennescholten.nl). Haar manier van werken is natuurgetrouw, waardoor ook jij in de rollenspellen wordt uitgenodigd tot natuurlijk gedrag. Lucienne geeft eerlijke en heldere feedback, waarbij ze je bovendien van handige tips en handvatten voorziet. Lees hier meer over Lucienne en haar werk als assessmentacteur.

Anja van der Pers

Trainingsacteur

Anja is professioneel trainingacteur. Zij heeft onlangs haar master tot trainingsacteur afgerond bij de Trainingsacteur Academie en werkt bij diverse bureaus als assessmentacteur. Anja is een sprankelende vrouw die als acteur in de huid van verschillende persoonlijkheden kan kruipen, zonder de indruk te wekken dat zij een toneelstukje opvoert. Naderhand weet zij treffend te verwoorden wat zij bij jou heeft gezien en ervaren, waardoor ze je van waardevolle feedback kan voorzien.

Laten we kennismaken.

Lijkt het je fijn om met elkaar in gesprek te gaan? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven