Zicht op
jouw talent.

Assessmentbureau voor werkgevers en professionals.
·
Iris Haaksma

Iris Haaksma is een bureau voor assessments en loopbaanadvies. Wanneer je op zoek bent naar oprechte aandacht, kwaliteit en praktische adviezen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als samenwerkingspartner ben ik betrouwbaar, ervaren en kundig. Samen gaan we op zoek naar een werkvorm die aansluit bij jouw vraag.

Om het beste uit jezelf te halen.

Assessments.

Je haalt graag het beste uit je werknemers. Assessments zijn bij uitstek geschikt om snel en betrouwbaar inzicht te verwerven in de persoonlijkheid, capaciteiten, drijfveren, interesses en vaardigheden. Met deze kennis kan op betrouwbare wijze uitspraak worden gedaan over de geschiktheid van een sollicitant voor een functie, over het ontwikkelpotentieel van een werknemer of over een passende volgende loopbaanstap.

iris haaksma icon selectieassessment

Selectieassessment

Helder en concreet geschiktheidsadvies.
iris haaksma icon ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Zicht op talent.
iris haaksma icon loopbaanassessment

Loopbaanassessment

Effectief nieuw loopbaanperspectief bepalen.

Loopbaanadvies.

Je werk maakt een groot deel uit van je leven. De ideale werkplek sluit aan bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ambities. Je kunt er je ei in kwijt en je wordt er gestimuleerd om jouw kwaliteiten tot bloei te laten komen. Soms zit je niet op je plek en is het tijd om in beweging te komen. Het kan dan prettig zijn om wat hulp te krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van loopbaanadvies, inzicht in je ontwikkelpotentieel of hulp bij het voorbereiden van je assessment.

iris haaksma icon loopbaancoaching

Loopbaanonderzoek

In 1 dag inzicht in een passende loopbaanstap.
iris haaksma icon development center

Development Center

Inzicht in jouw talent en ontwikkelpotentieel.
iris haaksma icon assessmentvoorbereiding

Assessmentvoorbereiding

Haal het beste uit je assessment.
Ervaringen

Zo hebben deelnemers mijn begeleiding ervaren.

Lees de verhalen van een aantal van mijn klanten en deelnemers.

Iris neemt alle tijd en is oprecht geïnteresseerd.

Samen hebben we besloten een loopbaanassessment en coaching in te zetten, met als resultaat een nieuwe functie en meer inzicht in mijn persoonlijkheid, wat ik kan, wat ik graag wil en wat ik echt belangrijk vind.
Wendy
Loopbaanassessment & coaching

Op een moment dat ik het zelf niet meer goed wist...

Ik kan een ieder die op werkgebied meer helderheid van zaken wil, van harte de diensten van Iris Haaksma aanbevelen!
Judit
Loopbaanassessment

Uitstekend begeleid met concrete doelen. In één woord perfect.

Toch even spannend wanneer je de maat wordt gemeten tijdens een assessment. Iris heeft mij hierin op alle fronten goed meegenomen en kwam eind van de dag met een helder verhaal en goed advies.
Piet-Hein
Ontwikkelassessment
Over mij

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak met oprechte aandacht.

Ik wil graag weten waar mensen blij van worden in hun werk; waar ze energie van krijgen en wat hen gemakkelijk afgaat. Maar ook wat ze energie kost en waar ze extra moeite voor moeten doen. Door deze aspecten samen met een assessmentkandidaat te onderzoeken, komen we tot inzichten die helpen om tot passende vervolgstappen en adviezen te komen.

Bij mij ben je echt in zicht. Ik luister, geef aandacht en houd een spiegel voor. Dat doe ik vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid. De zoektocht naar inzicht gaan we samen aan. Geen black box of eenrichtingsverkeer maar transparantie en dialoog. Het resultaat is praktisch en helder; adviezen waar je mee verder kunt!

Laten we kennismaken.

Ben je op zoek naar een assessmentbureau of loopbaanadvies? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij op
Mail naar
Scroll naar boven